Varmepumper

Installation af varmepumper i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev

Hvad enten du skal have installeret pumper luft til luft, luft til vand eller vand til vand (jordvarme) er vi leverings- og installationsdygtige hos Terndrup Energi & VVS ApS. Vores store udvalg af pumper strækker sig over brugsvandspumper, cirkulationspumper og centralvarmepumper. Disse kan installeres i hjemmet, i sommerhuset eller på arbejdspladsen alt efter behov.

Lad os klare installationen, så er du i faglige og kyndige hænder. En varmepumpe reducerer dit energiforbrug og det kan i sidste ende mærkes på varmeregningen, hvor du kan spare helt op til 60 %. Vi opererer i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev, hvor vi med glæde vil være din lokale samarbejdspartner, montør og leverandør.

En anbefalelsesværdig løsning

En af de mange fordelagtige løsninger, vi tilbyder, er en luft til luft varmepumpe fra Panasonic. Denne 9 kWh pumpe kan monteres og installeres fra 16.000 inkl. moms. Varmepumpen energieffektivisere, er billig i drift sammenlignet med alternative varmekilder og er væsentlig mere miljøvenlig.

Varmepumpen er på sigt den mest bæredygtige og optimale løsning i stedet for opvarmning med olie, gas, el og træpiller. Derudover er det værd at nævne, at du med en luft til luft varmepumpe kan få et bedre indeklima, da pumpen også fungerer som aircondition. Dermed kan pumpen aktivt sikre at luften forbliver nedkølet samtidigt med at fugtigheden kan reguleres.

Vælg din varmepumpe med omhu

Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål i forbindelse med varmepumper, kan du jævnføre vores hjemmeside: tev-aps.dk, hvor du kan læse mere om vores services og referencer. Har du brug for et uforpligtigende tilbud, vejledning eller rådgivning kan du ringe til os på tlf. nr.: 98 33 50 60 eller sende en mail til: ik@tev-aps.dk.

Udvalgte projekter

Terndrup energi & vvs løser mange forskellige former for opgaver, her kan du se et par af de ting som vi har hjulpet vores kunder med.

Se alle referencer