Fjernvarme

Certificeret installatør af fjernvarme i Hadsund, Øster Hurup & Kongerslev

Vi kan vores faglige kram når det kommer til fjernvarme og er tilmed medlem af fjernvarmeordningen. Det betyder, at vi regelmæssigt kan tilbyde hovedeftersyn og tjekke vedligeholdelsen, som er din garanti for at det hele fungerer efter hensigten. Du kan derfor med sikkerhed lade os stå for installationen. Vi har mange års erfaring inden for området, hvor vi både installerer og vedligeholder fjernvarmeanlæg i bl.a. Øster Hurup, Kongerslev og Hadsund på samme måde, som vi løbende har et vågent øje til energiforbruget og den mulige energieffektivisering. Hvis du vælger at få installeret fjernvarme, får du en fremtidssikret teknologisk løsning.

En lang række af fordele ved fjernvarme

Med fjernvarme er det mere miljøvenligt, da det udleder mindre CO2. Det har en høj forsyningssikkerhed og så er det nemt og billigt at installere og vedligeholde. Du vil nemlig spare penge på sigt på din varmeregning, da det et væsentligt mere rentabelt end en olie- og gasfyrsløsning. Vi sætter en dyd i at udføre dit VVS-arbejde med kvalitet for øje. Som din professionelle fjernvarmeinstallatør, tager vi dig gerne i hånden igennem hele processen med den nødvendige vejledning, rådgivning og hjælp til udførelse af selve installationen. Du kan tilmed få et uforpligtigende tilbud, hvis dette ønskes.

Foretrukket af klart størstedelen af danskerne

I alt 64 procent af de danske husstande er i dag forsynet med fjernvarme, hvor over halvdelen af fjernvarmen er baseret på grøn energi. En fjernvarmeløsning er nem og overskuelig i forhold til vedligeholdelse, hvor det anbefales, at der foretages et årligt tjek af en fagmand. Idet der ikke er en energimærkeordning på anlæggene, kan det være svært at vide, hvilken der er mest energieffektiv. Derfor kan du med rette tage kontakt til os hos Terndrup Energi & VVS ApS. Vi er klar med et uforpligtigende tilbud på dit næste fjernvarmeanlæg allerede i dag.

Vi opererer i Terndrup, Hadsund, Øster Hurup, Kongerslev og resten af nord-,syd,-øster og Vesthimmerland.

Vi tilbyder og også installation af Pillefyr og installation af Varmepumper

Udvalgte projekter

Terndrup energi & vvs løser mange forskellige former for opgaver, her kan du se et par af de ting som vi har hjulpet vores kunder med.

Se alle referencer