Services

Vi tilbyder

VVS-arbejde
Udskiftning af radiatortermostat eller salg og installation af pillefyr, fjernvarme og vandværker – vi er klar.

Energivejleder
Vi tilbyder energieftersyn af dit hus eller virksomhed. Der er mange penge at spare ved at skifte til energirigtige produkter, uanset om det er vand, varme eller sanitet.

Solvarme
Inden for miljøvenlighed bliver solvarme et stadigt vigtigere område. Derfor har vi specialiseret os i montering, installation og service af solvarmeanlæg.

Solvarmeanlægget består af udendørs solfangere med en varmtvandsbeholder inde i huset.

Varmepumper – luft og jordvarme
Vi har stor erfaring med installation af både luft til luft varmepumper, luft til vand, og vand til vand (jordvarme) pumper.

Vi har et stort udvalg af brugsvandspumper, cirkulationspumper og centralvarmepumper.

Vi har en forkærlighed for Panasonic luft til luft varmepumper, og sådan en 9 kwh pumpe kan installeres og monteres fra 16.000,- inkl. moms.

Biobrændsel
Biobrændsel er grøn energi.

Hvor de fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten, vil hver kWh, der konverteres til bioenergi, være med til at reducere den. Samtidig kan fyring med træpiller, korn og skovflis give dig en besparelse på op til 50 % på din varmeregning.

Vi har sat et Baxi og et Blackstar pillefyr op i vores eget værksted, som du er meget velkommen til at komme og se i drift. De kører på skift, og opvarmer 120kvm kontor og 300 kvm lagerlokaler.

Rasmus er energivejleder, og vores ekspert på Biobrændere.

Solceller
Hos Terndrup Energi & VVS har vi stor erfaring med opsætning og installation af solcelleanlæg for både private og erhverv, og der er mange penge at spare for dig – til gavn for miljøet. Solens stråler er ren og gratis energi, og med den nuværende lovgivning, kan den strøm der produceres, anvendes direkte i din stikkontakt.

Vi hjælper gerne med rådgivning omkring valg af anlæg, og du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud. Vi vil altid kunne vise dig et anlæg i drift.

Udvalgte projekter

Terndrup energi & vvs løser mange forskellige former for opgaver, her kan du se et par af de ting som vi har hjulpet vores kunder med.

Se alle referencer

Industriparken 9

9575 Terndrup


CVR:34450145