Pillefyr installation

Pillefyr til alle typer boliger i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev

Hvis du gerne vil anvende en CO2-neutral varmekilde, skal du have installeret et pillefyr. Når træpillerne afbrændes, bliver der med andre ord ikke bidraget negativt til den globale opvarmning. Et pillefyr er derfor miljørigtig, men i særdeleshed også god for økonomien, hvor der oftest ikke går mange år før at det er tjent hjem. Du får leveret et produkt at høj kvalitet, som tager mere højde for CO-udledningen end de mere traditionelle oliefyr. De gamle og klassiske oliefyr er tilmed en uddøende race, da de er dyre i drift og har en lavere virkningsgrad.

Pillefyr til store som små huse

Et pillefyr kan opvarme selv de store enfamiliehuse, hvor træpillerne for alvor kan levere varme på energieffektiv vis. Helt grundlæggende er træpillerne en blanding af savsmuld og træspåner, som sammenpresses.

Hvor stort er dit behov for et pillefyr?

Det kan være en god idé at få et overblik over, hvor væsentligt en installation af et pillefyr kan være for dig, inden du kaster dig hovedkulds ud i det. Det er værd at overveje om det er hele huset, der skal opvarmes eller om der er supplerende varmekilder. Derudover skal du vurdere, hvor stort et varmebehov huset har. Kort sagt skal ydelsen passe med behovet for varme. Mange af disse spørgsmål kan være en jungle at finde rundt i. Derfor kan du med fordel få en af vores fagmænd til at vejlede og rådgive på området. Du kan tilmed få et uforpligtigende tilbud hos, hvis dette ønskes.
Terndrup Energi & VVS er din lokale VVS installatør som opererer i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev, samt resten af nord-, syd-, øst- og Vesthimmerland.

Vi tilbyder også fjernvarme installation i Hadsund.

Udvalgte projekter

Terndrup energi & vvs løser mange forskellige former for opgaver, her kan du se et par af de ting som vi har hjulpet vores kunder med.

Se alle referencer

Industriparken 9

9575 Terndrup


CVR:34450145