Solceller

Installation af solcelleanlæg i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev

Solceller er lig med grøn energi. Der er mange penge at spare for dig på sigt på elregningen og så er det tilmed godt for miljøet, hvor CO2-udslipptet reduceres markant. Et solcelleanlæg kan levere strøm ved hjælp af solenergien, som er ren og gratis energi. I tillæg til det kan du med den nuværende lovgivning få lov til at anvende direkte i din stikkontakt. De fleste solcelleanlæg tjener ret hurtigt sig selv hjem, hvilket er endnu en god grund til at anskaffe sig en.

Få tjekket dit tag inden du bestiller solceller

Hvis du mangler indsigt i, hvor god stand dit tag er i, hvis du går med tanken om at få installeret et solcelleanlæg, kan du med fordel få en fagmand til at tjekke tilstanden. Tilstanden er nemlig ret væsentlig, da den skal kunne til solcelleanlægget i op til 30 år. Derudover skal man tænke sig om en ekstra gang, hvis man har understrøget tag, da det kan give ekstraomkostninger, hvis teglstenene flækker ved gennemboring. Det er desuden helt udelukket at få et solcelleanlæg, hvis du har stråtag, da varmen under panelet simpelthen bliver for risikobetonet. Slutteligt skal du overveje om taget er syd- eller nordvendt, samt hvordan hældningen er, da disse faktorer spiller ind i forhold til udbyttet.

Hvordan virker solceller?

Solceller er blevet et populært valg for mange, der ønsker at reducere deres CO2 udledning og spare på elregningen. Men hvordan virker solceller egentlig?

Solceller konverterer solens stråler til elektricitet gennem en proces kaldet fotovoltaisk energiomdannelse. Når sollys rammer en solcelle, frigives elektroner fra cellens materiale, som oftest er lavet af silicium. Disse elektroner bevæger sig gennem et elektrisk kredsløb og producerer strøm.

Fordelen ved solceller er, at de udnytter en uudtømmelig energikilde - solen. De har ingen bevægelige dele, hvilket betyder minimal vedligeholdelse, og de udsender ingen skadelige emissioner under drift.

Kyndig vedledning, rådgivning og udførelse

Vi har stor erfaring inden for dette område både i forhold til opsætning og installation. Dertil hjælper vi naturligvis gerne med rådgivning, da det kan være svært at hitte rede i om solceller er den rette løsning for dig. Skulle der være noget om snakken, kan du få et uforpligtigende tilbud hos os. Vi opererer i Hadsund, Øster Hurup og Kongerslev, samt resten af nord-, syd-, øst- og Vesthimmerland.

 

Udvalgte projekter

Terndrup energi & vvs løser mange forskellige former for opgaver, her kan du se et par af de ting som vi har hjulpet vores kunder med.

Se alle referencer

Industriparken 9

9575 Terndrup


CVR:34450145