Kontaktinformationer

Terndrup Energi & VVS ApS

Hadsundvej 57, 9575 Terndrup

CVR: ​34450145

Telefon: ​98 33 50 60

E-mail:​ lk@tev-aps.dk

 

​Følg os på facebook:

LOKAL VIRKSOMHED MED LOKALE FOLK

Med Terndrup Energi og VVS har Terndrup en lokal VVS forretning med lokale folk i alle led. De sætter deres kompetencer og troværdigheden i højsædet og vurderer alle opgaver som vigtige og alle opgaver skal løses til kundernes tilfredshed.

Terndrup Energi og VVS løser primært lokale og regionale opgaver og har både private og erhverv inden for deres kundekreds

MISSION OG VISION

Terndrup Energi og VVS har den mission at ”med Terndrup Energi og VVS får kunderne en troværdig samarbejdspartner der leverer kvalitet til den bedste pris” og deres vision er at ”Vi vil ikke gå i andres fodspor for så kommer vi jo aldrig foran”.

TERNDRUP ENERGI & VVS

Pr. 1. marts startede Lars Kanstrup og Peter Knudsen Terndrup Energi og VVS op og pr 1. maj kom Rasmus Rytter med ind i ejerkredsen.

Lars Kanstrup er autoriseret VVS installatør og VVS rørsmed og har næsten 25 års erfaring indenfor området hvoraf 6-7 års erfaring inden for projektering.

Rasmus Rytter er gas og vandmester og energivejleder og har ligeledes også rigtig mange år inden for branchen hvoraf ca 15 års erfaring inden for bio og solenergi.

Peter Knudsen er importør af solceller, og har haft solceller på sit eget tag i 8 år. Han er vores "alternativmand" når det drejer sig om 12 volt anlæg, batterilager, og alt hvad der har med solceller at gøre

Terndrup Energi og VVS beskæftiger sig med almindelig VVS arbejde, entrepriser på byggeri, renovering og energioptimering af vvs installationer samt salg og montering af varmepumper/kedler og solcelleanlæg.​

LEJEDE LOKALER

Virksomheden har lejet sig ind i lokaler på Hadsundvej 57 i Terndrup. Her er der normalt åbent til hverdag for både køb at rørstumper og lignende samt rådgivning når der er ansatte til stede. På sigt tænker man at lave nogle energidage f.eks. en lørdag formiddag evt. i samarbejde med andre virksomheder i området.

Pt. er der i alt 6 ansatte hos Terndrup Energi og VVS men virksomheden tænker udvidelse, men altid med fokus på at det skal være en behersket vækst således at man altid kan nå at følge med.

Kontaktinformationer

Terndrup Energi & VVS ApS

Hadsundvej 57, 9575 Terndrup

CVR: ​34450145

Telefon: ​98 33 50 60

E-mail:​ info@tev-aps.dk

​Følg os på facebook: